1. kvartal 2018

Til aktionærerne i European LifeCare Group A/S

Att.: Aktionærerne i ELCG

Søborg, 22. maj 2018

Status – European LifeCare Group A/S
1. kvartal 2018

Selskabet har fået en god start på 2018.

Omsætningen i årets første kvartal er vokset fra 19 millioner DKK i 2017 til 38.2 millioner i år.
Resultatet (EBITDA) er i samme periode steget fra -0.5 millioner DKK til 5.2 millioner DKK.

Væksten kommer fra Selskabets vaccinationsklinikker i både Danmark og England samt fra Selskabets kontrakter med National Health Service i England.

Selskabets foretog også sit til dato største opkøb med købet af London Travel Clinics. Med opkøbet voksede Selskabets antal af klinikker i England fra 7 til 16 klinikker.

Aktionærerne har tidligere i denne måned modtaget et brev vedr. etablering af et engelsk holdingselskab. Vi er opmærksomme på, at skrivelsen vil forekomme yderst kompliceret for langt de fleste af os. Skrivelsen er udarbejdet af Selskabets engelske og danske advokater for at sikre, at al nødvendig information er medtaget.

Simpelt forklaret arbejder vi målrettet på enten at blive børsnoteret i England eller sælge delvis til en kapitalfond.

Målet er at give dig som aktionærer en mulighed for at sælge dine aktier, efter at have været ”låst” i din investering i en lang årrække.

Underskriver du papirerne, betyder det at du får præcis det samme antal aktier du har i dag i det nye engelske holdingselskab. At vi skal igennem denne øvelse skyldes at en børsnotering i England vil kræve at ELCG bliver registreret som engelsk selskab.

Med venlig hilsen

Karsten Østergaard
Bestyrelsesformand