Køb og salg

På denne side kan man se hvilke aktuelle tilbud om køb og salg der måtte være registeret.

Ved at klikke på “opret et aktietilbud” for man mulighed for at udfylde et skema med de nødvednige oplysninger til brug for oprettelsen. Tilbudet sendes så til European LifeCare Groups Investorrelations (IR) som herefter sørger for at tilbuddet kommer på denne side.

Ønsker man at slette et tidligere afgivet tilbud kan man gøre det ved at klikke på “slet tilbud” hvorefter man får mulighed for at udfylde en formular med de relevante oplysninger til brug for at slette tilbuddet. Anmodning om at slette tilbuddet sendes så til European LifeCare Groups Investorrelations (IR) som herefter sørger for at fjerne tilbuddet.

Såfremt to parter er enige om at gennemføre en handel og har brug for assistance til at afvikle handlen er man velkommen til at kontakte European LifeCare Groups Investorrelations på investor@elcg.dk.

European LifeCare Group forbeholder sig retten til at afvise at offentliggøre tilbud som ikke anses for at være seriøse, ligesom vi gør opmærksom på at European LifeCare Group intet ansvar har for om den part der har oprettet et tilbud agter at gennemføre en handel på de givne vilkår. Denne side skal altså alene opfattes som en uforpligtende hjælp til at skabe kontakt mellem potentielle købere og sælgere i selskabets aktie.

Aktier købes

Navn E-mail Antal Max. kurs

Aktier til salg

Kurs Antal Navn E-mail
Tilføj nyt aktietilbud